Мальта

Російським громадянам для поїздки на Мальту потрібна віза. Отримати її можна або самостійно, або скориставшись послугами спеціалізованої організації (Див. Віза онлайн з доставкою додому).

В останньому випадку від заявника потрібно лише зібрати необхідні документи, сфотографувати їх і вислати в фірму, що займається вирішенням візових питань - все інше буде вирішено без його участі.

Відео: Орел і Решка - 6.5 Випуск (Курортний сезон. Мальта)

Оформлення візи на Мальту

Оформити мальтійську візу можна в візових Центрах Мальти в Москві, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону, Самарі і Новосибірську. Документи можна подавати особисто, або через довірену особу (потрібна довіреність від власника паспорта), або через акредитоване турагентство або кур`єрську службу. При подачі документів пред`являється внутрішній паспорт.

При подачі документів через кур`єрську службу, консульський та сервісний збори (а також збір за доставку документів, якщо буде потрібно) треба сплатити заздалегідь у відділеннях банків. Однією квитанцією можна оплатити збори на кількох людей. У графі "платник" вказується прізвище, ім`я та номер паспорта заявника або дані всіх заявників, чиї документи передаються до Візового центру. Квитанцію потрібно прикласти до основного пакету документів. Комплект документів кожного заявника треба відправляти до Візового центру в окремому конверті.

Попередній запис на подачу документів не ведеться. Документи приймаються з понеділка по п`ятницю, з 09.00 до 16.00, видаються - з понеділка по п`ятницю, з 11.00 до 16.00.

Подача документів в консульський відділ Посольства Мальти в Москві здійснюється за попереднім записом по телефону Візового центру (495) 276-25-19, з понеділка по п`ятницю з 09.00 до 16.00.

Візові центри Мальти в Москві, Санкт-Петербурзі надають додаткові послуги з доставки готових паспортів на будинок або на адресу компанії та із ксерокопіювання документів (20 рублів за сторінку).

Документи на візу на Мальту

Для отримання короткострокових віз категорії С (для туризму, відвідування друзів або родичів, ділового візиту або транзиту через територію Мальти в треті країни) необхідні наступні документи:

- закордонний паспорт з терміном дії не менше трьох місяців з моменту закінчення поїздки. У паспорті повинно бути не менше двох вільних сторінок для вклеювання візи-

- 2 недавніх кольорових фотографії розміром 3,5 х 4,5 см без куточків і овалів, виконані на світлому тлі-

- анкета, заповнена англійською мовою та підписана особисто заявником. Анкета заповнюється на комп`ютері або «від руки» друкованими літерами синьою або чорною ручкой-

- заповнений чек-лист відповідно до мети поїздки-

- ксерокопії всіх заповнених сторінок закордонного паспорта. Ксерокопія сторінки паспорта з особистими даними заявника повинна бути представлена в двох екземплярах-

- документи, що підтверджують проживання на Мальті, і їх копії (підтвердження готелю, оригінал або факсовий копія запрошення від приймаючої сторони з копією паспорта громадянина Мальти або посвідки на проживання або документа про володіння нерухомістю) -

Відео: Життя на Мальті: вартість, враження і поради | # ТревелФоревер 1

- оригінал і копія авіаквитків / електронних квитків або квитків на морські судна в обидва кінці (або по всьому маршруту в разі транзиту), або бронь авіаквитків з печаткою авіакас (турагентства). Квитки з відкритою датою не прінімаются-

- докладний маршрут подорожі в країнах Шенгену (якщо передбачається відвідати кілька країн під час однієї поїздки) англійською мові-

- оригінал довідки з місця роботи із зазначенням стажу роботи, посади та окладу. До довідки потрібно докласти переклад на англійську мову (нотаріального завірення не потрібно) -

- студенти надають довідку з місця навчання та копію студентського квитка, пенсіонери - копію пенсійного посвідчення. Також у всіх цих випадках надається спонсорський лист від родичів, які оплачують поїздку, довідка з їх місця роботи із зазначенням посади та окладу, а також копія сторінки паспорта з особистими даними спонсора. До даних документів потрібно прикласти переклад на англійську мову (нотаріального завірення не потрібно) -

- підтвердження фінансової забезпеченості (довідка з банку, кредитна карта і виписка з особового рахунку з печаткою банку) з розрахунку 48 євро на людину в день. До довідки потрібно докласти переклад на англійську мову (нотаріального завірення не потрібно) -

- оригінал і копія медичної страховки, що діє на весь термін поїздки на Мальті і в Шенгені. Страхова сума повинна бути як мінімум 30 тисяч євро, до переліку послуг крім медичних повинна також входити можлива репатріація останків на батьківщину. На відповідній сторінці цього сайту можна оформити і придбати страховку на Мальту в режимі онлайн - вся процедура займе не більше декількох хвилин-

безвізовий транзит

Безвізовий транзит через Мальту неможливий, крім випадків, коли передбачається пересадка з рейсу на рейс протягом доби. Переліт при цьому повинен відбуватися між країнами, які не є учасниками Шенгенської Угоди. При цьому не можна залишати транзитну зону аеропорту, а при собі треба мати підтверджені квитки на наступний рейс.

Вартість візи на Мальту і терміни розгляду заяви

Розмір консульського збору за одноразову візу становить 35 євро. Оплата здійснюється в рублях при подачі документів. Додатково стягується сервісний збір за послуги візового центру в розмірі 1150 рублів. У разі відмови у візі консульський та сервісний збір не повертаються.

Термін оформлення короткострокової візи становить, як правило, 4-5 робочих днів.

Поїздка на Мальту з дітьми

Відео: Відпочинок на Мальті в травні 2016

У разі, якщо передбачається поїздка з дітьми, на кожну дитину необхідно заповнити окрему анкету, а при подачі документів додатково буде потрібно:
- копія свідоцтва про народження дитини (при собі бажано мати оригінал) -
- довідку зі школи і її переклад на англійську мову (нотаріального завірення не потрібно).

Для неповнолітніх, які подорожують з одним з батьків або у супроводі третіх осіб, потрібно надати також копію нотаріально завіреної довіреності на вивезення дитини від батька, що залишається і копію першої сторінки внутрішнього паспорта довірителя. Якщо над дитиною встановлено опікунство, потрібні документи (оригінали та копії), що підтверджують статус опікуна.

У разі, якщо дитина вписана в паспорт одного з батьків, на дитину в цей паспорт вклеюється окремий візовий стікер. У паспорт одного з батьків повинна бути вклеєна фотографія дитини, яка досягла шестирічного віку.

МИТНИЦЯ МАЛЬТИ

Ввезення і вивіз іноземної валюти не обмежений. При в`їзді з країн, що не входять в Європейський Союз, суми понад 10 тисяч євро готівкою потрібно обов`язково вказати в декларації.

Особам у віці більше 18 років, що прибувають з країн, що не входять в митну зону ЄС, дозволено безмитно ввозити до 200 сигарет або 100 сигарил (не більше 3 г кожна), або 50 сигар, або 250 г табака- до 1 л міцних спиртних напоїв (зміст алкоголю більше 22%) і до 1 л вина-розумного кількості парфумерії, а також товарів особистого використання з розрахунку 175 євро на одного дорослого і 90 євро - на дитину у віці до 15 років.

При в`їзді з території держав - членів ЄС особам у віці понад 18 років дозволено безмитно ввозити до 10 л міцних алкогольних напоїв (зміст алкоголю більше 22%) або 20 л кріпленого вина, або 90 л столового вина (але не більше 60 л ігристого вина) , або 110 л пива-до 800 сигарет або 400 сигарил, або 200 сигар і до 1 кг тютюну.

Забороняється без відповідного дозволу ввозити наркотики і наркосодержащие препарати, медпрепарати, вогнепальну зброю та боєприпаси, вибухівку, порнографію, рослини, квіти, грунт, тварин і птахів, а також радиопередающие пристрої та контрафактну продукцію.

Забороняється ввозити продукти, що містять м`ясо або молоко, в тому числі ковбасу, консерви, сало і шоколадні цукерки. Заборона не стосується дитячого харчування та спеціальних препаратів, потрібних людям з хронічними захворюваннями (в цьому випадку продукти повинні бути ретельно упаковані, а їх вага повинна бути не більше 2 кг). У разі виявлення м`ясомолочних продуктів вони конфіскуються, а пасажир буде оштрафований.

Відео: З поверненням! | Мій досвід на Мальті | Malta

Забороняється вивозити предмети і речі, які мають історичну або художню цінність.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
—хоже